Samenwerken met een
meesterschoenmaker


Een aantal weken geleden deelden we al heel geheimzinnig in onze nieuwsbrief dat we met “iets” bezig zijn en dat daar een meesterschoenmaker bij betrokken is... 

We kunnen nu dan eindelijk mededelen dat De Schoenwerkplaats en de René van den Berg Academy gaan samenwerken. Nou ja, eigenlijk ga jij met René samenwerken. Lees hieronder hoe dat werkt en wat dat voor de schoenmakers én opdrachtgevers inhoudt. 


Door een toename aan werkaanbod en een gebrek aan mankracht is René van den Berg op zoek naar een nauwere samenwerking met de leden van De Schoenwerkplaats voor diverse opdrachten. 

Deze opdrachten kunnen bestaan uit:

- deelopdracht: betaald werk; waarin je uitvoerder bent van een reeds uitgedacht concept

- leeropdracht: onbetaalde opdrachten; waarin je als stagiair de kans krijgt om je vaardigheden uit te breiden. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden in je eigen atelier of in de studio van René in Hoofddorp, inhoudelijke afspraken worden per opdracht en geïnteresseerde schoenmaker bekeken.


 
Wil je samen met deze schoenmaker werken aan de mooiste schoenen? Dan is dit dé perfecte gelegenheid om je aan te melden als schoenmaker! Zo zorg je ervoor dat je er als de kippen bij bent wanneer René een oproep plaatst of op zoek is naar een schoenmaker. Vermeld al je vaardigheden op je schoenmakersprofiel en upload foto’s van je recente werk; zo krijgen zowel René als de andere opdrachtgevers een goed beeld van jouw capaciteiten en kunnen ze zien of je de geschikte schoenmaker bent voor de klus.Je kunt je hier aanmelden als schoenmaker. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Stuur ons een e-mailwe helpen je graag verder. 


Mede mogelijk gemaakt door:

Leuk dat je er bent!

Laten we contact houden en leer ons beter kennen