Hoe werkt het voor schoenmakers?

1 Schoenmaker is hier het verzamelwoord voor alle makers die iets doen met schoenen. Dus ben jij een maker van schoenen in welke discipline dan ook, meld je aan! Je betaalt een jaarlijkse contributie van 20 euro exclusief btw. Na het volledig invullen van al je gegevens en voltooien van de betaling heb je direct toegang en kun je oproepen bekijken en hierop reageren.
2 Wanneer je een oproep gevonden hebt waar je schoenmakers hart sneller van gaat kloppen kun je een virtueel tikje geven door middel van het hamertje. De opdrachtgever krijgt hier direct een melding van en kan jouw profiel bekijken. Wanneer de opdrachtgever denkt dat jij de geschikte schoenmaker bent stuurt hij of zij een virtueel tikje terug. Er is dan een match; hierna worden de contactgegevens uitgewisseld.
Als schoenmaker kun je ook een oproep plaatsen: een project, vacature, stageplek of een schoenmarkplaats product. Omschrijf de oproep zo specifiek mogelijk; denk hierbij bijvoorbeeld aan data, budgetten of vraagprijs. Met het uploaden van foto‘s, schetsen of extra documenten help je de mede-schoenmaker de oproep beter te visualiseren.
3 Vergeet niet om samen duidelijke afspraken te maken over het uit te voeren project, het vervullen van een bepaalde functie of een stage. Doe dit bij voorkeur schriftelijk.

Het samenwerken kan beginnen!

Mede mogelijk gemaakt door:

Leuk dat je er bent!

Laten we contact houden en leer ons beter kennen