Hoe werkt het voor schoenmakers?

1Schoenmaker is hier het verzamelwoord voor alle makers die iets doen met schoenen. Dus ben jij een maker van schoenen in welke discipline dan ook, meld je aan! Je betaalt eenmalig inschrijvingskosten van 20 euro exclusief btw. Na het volledig invullen van al jouw gegevens en voltooien van de betaling kun je jouw account direct gebruiken om alle oproepen te bekijken en te reageren.
2Wanneer je een oproep gevonden hebt waarvan jouw schoenmakers hart sneller gaat kloppen, kun je een virtueel tikje geven door middel van het hamertje. De persoon die de oproep heeft geplaatst krijgt hier direct een melding van en kan jouw profiel bekijken. Wanneer deze persoon denkt dat jij de geschikte schoenmaker bent, stuurt hij of zij een virtueel tikje terug. Er is dan een match. Zodra er een match is, worden de contactgegevens uitgewisseld.
3Vergeet niet om samen duidelijke afspraken te maken over het uit te voeren project, het vervullen van een bepaalde functie of een stage. Doe dit bij voorkeur schriftelijk.

Het samenwerken kan beginnen!

Mede mogelijk gemaakt door:

Leuk dat je er bent!

Laten we contact houden en leer ons beter kennen