Hoe werkt het voor opdrachtgevers?

1 Vul het aanmeldformulier in en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Hierna kun je direct gebruik maken van de site door oproepen te plaatsen. Je kunt een project, vacature, stageplek of een schoenmarkplaatsoproep plaatsen. Omschrijf de opdracht zo specifiek mogelijk; denk hierbij bijvoorbeeld aan data en budgetten. Met het uploaden van foto‘s, schetsen of extra documenten help je de schoenmaker de opdracht beter te visualiseren. Ben je nog niet zo ver in het ontwerpproces? Geen probleem, de schoenmakers denken dan graag met je mee.
2 Schoenmakers zullen bij interesse in een oproep een virtueel tikje met het hamertje geven. Hier krijg je direct een melding van; je kunt dan het profiel van de schoenmaker bekijken en besluiten of jullie een match zijn. Denk jij dat deze schoenmaker de geschikte is? Tik hem of haar dan terug met het virtuele hamertje. Zodra de match gemaakt is worden de contactgegevens uitgewisseld.
3 Vergeet niet om samen duidelijke afspraken te maken over het uit te voeren project, het vervullen van een bepaalde functie of een stage. Doe dit bij voorkeur schriftelijk.

Het samenwerken kan beginnen!

Mede mogelijk gemaakt door:

Leuk dat je er bent!

Laten we contact houden en leer ons beter kennen